Aptitrundan
8 september 2023 19:00
Nypremiär för ETC odla på årets aptitrunda
28 maj 2023 12:02
Ny uppgift väntar förvandlad gård
27 maj 2023 17:03
Lyckade korvreceptet: ”Folk är som tokiga i den”
4 december 2022 15:00
Sofi i Bettna vill göra Sörmland till ett ekodistrikt: "En del av en global rörelse"
10 september 2022 15:30
Stora tunnor och närodlade grönsaker på årets Aptitrunda: "Många nyfikna och många som återkommer"
27 maj 2022 08:16
Isvin, bananglass och sniglar på växande Aptitrunda ✓55 matföretagare deltar i helgen
10 september 2021 15:58
Nu bjuds på en aptitretande runda i Sörmland
29 maj 2021 19:05
Succé för Aptitrundan – whiskyglass och sniglar på menyn: "Nio av tio provar"
27 maj 2021 09:23
Dags för Aptitrundan – frossa i sörmländska sniglar och rabarber
14 januari 2021 16:07
De är årets landsbygdshjältar: "En otrolig ära"
13 september 2020 12:43
Träsmak i glasen när mästaren hällde upp
31 maj 2020 13:13
Folk unnar sig god mat i coronatider – många lockades av aptitrundan
28 maj 2020 04:45