Nu växlar vi upp – Kuriren satsar på fler krogrecensioner

Kuriren satsar på fler och vassare krogrecensioner – nu tar vi bilen för kortare resor till lokala guldkorn.
I sommarens krogsatsning ligger fokus på lokala råvaror. Och givetvis är tidningens krogrecensent Anna Norström på plats.  
– Underbart att få vara tillbaka, säger hon. 

Anna Norström, Katrineholms-Kurirens krogrecensent, är tillbaka för en ny omgång krogrecensioner.

Anna Norström, Katrineholms-Kurirens krogrecensent, är tillbaka för en ny omgång krogrecensioner.

Foto: Pär Olsson

Restaurang2025-06-27 10:45

Nu tar tidningen nästa steg i satsningen på krogrecensioner. Efter en framgångsrik höst- och vintersäsong vässas både innehåll och räckvidd.

– Det är underbart att få vara tillbaka här och nu med ännu högre ambitionsnivå. Våra recensioner ska bli skarpare och tydligare visa vad som är bra med krogarna – och vad som kan bli bättre. Vårt utgångsläge är att zooma in lite extra på de som arbetar med lokala råvaror, säger Kurirens krogrecensent Anna Norström

Bevakningsområdet utökas till att omfatta restauranger inom en kortare bilresa från Katrineholm och Vingåker. Det innebär att fler landsbygdspärlor kommer att få besök. 

– Vi vet att många är nyfikna på nya matupplevelser under sommaren och gärna tar en liten utflykt för en riktigt bra måltid. Vi vill hjälpa våra läsare att hitta guldkornen. Det finns många ställen med ambitioner i vår region. De vill vi såklart testa, säger Kurirens chefredaktör Ida Lithell och fortsätter:

– Vi är jätteglada att Anna Norström är tillbaka. Vår tidigare satsning på krogrecensioner blev väldigt uppskattad och engagerade våra läsare. Därför vill vi fortsätta, men samtidigt höja oss ett snäpp. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!