KKK:s ungdomar fick tävla mot världsmästarnaKKK:s ungdomar fick tävla mot världsmästarna

Dennis uppvaktad på Gröna Kulle efter VM-guldetDennis uppvaktad på Gröna Kulle efter VM-guldet

Dennis om VM-guldet: "Var det inte svårare"

Dennis om VM-guldet: "Var det inte svårare"Dennis om VM-guldet: "Var det inte svårare"
19 september 2021 13:42
Kanot

Dagen efter för guldmedaljörerna – sist i loppet

Dagen efter för guldmedaljörerna – sist i loppetDagen efter för guldmedaljörerna – sist i loppet
19 september 2021 11:17
Kanot

VM-silver för Menning: "Otroligt stolt"

VM-silver för Menning: "Otroligt stolt"VM-silver för Menning: "Otroligt stolt"
18 september 2021 12:27
Kanot

Kanotisten Dennis Kernen knep VM-guld – vann K2 1000 meter i Köpenhamn

Kanotisten Dennis Kernen knep VM-guld – vann K2 1000 meter i KöpenhamnKanotisten Dennis Kernen knep VM-guld – vann K2 1000 meter i Köpenhamn
17 september 2021 17:01
Kanot

Dennis klar för VM-final även på 500 meter

Dennis klar för VM-final även på 500 meterDennis klar för VM-final även på 500 meter

Dennis Kernen till VM-final efter övertygande heatseger

Dennis Kernen till VM-final efter övertygande heatsegerDennis Kernen till VM-final efter övertygande heatseger
14 september 2021 19:01
Kanot

Anton blixtinkallad till kanot-VM: "Formen finns där"

Anton blixtinkallad till kanot-VM: "Formen finns där"Anton blixtinkallad till kanot-VM: "Formen finns där"
10 september 2021 12:12
Kanot

Succén i Portugal ger Dennis drömmar om ny VM-medalj

Succén i Portugal ger Dennis drömmar om ny VM-medaljSuccén i Portugal ger Dennis drömmar om ny VM-medalj
6 september 2021 18:14
Kanot

Kernen tog VM-brons på "fel distans"

Kernen tog VM-brons på "fel distans"Kernen tog VM-brons på "fel distans"
5 september 2021 19:20
Kanot

Dennis Kernen sexa i VM-final: "ett bra lopp"

Dennis Kernen sexa i VM-final: "ett bra lopp"Dennis Kernen sexa i VM-final: "ett bra lopp"
2 september 2021 17:41
Kanot

Kernen är laddad i värmen inför U23-VM

Kernen är laddad i värmen inför U23-VM Kernen är laddad i värmen inför U23-VM
2 augusti 2021 14:59
Kanot

Dennis Kernen vann guld i Nordiska Mästerskapen: "Det var över förväntan"

Dennis Kernen vann guld i Nordiska Mästerskapen: "Det var över förväntan"Dennis Kernen vann guld i Nordiska Mästerskapen: "Det var över förväntan"