Värmbol jagar första segern i division 2 borta mot Newroz under annandag påsk.

Och man gör det med ett helt nytt anfallspar.

Vedran Benca har varit krasslig under veckan och inleder därför på bänken.

I stället kastar tränaren Tobias Sander in Simon Eklöf – som nyligen kommit tillbaka från ett skadeuppehåll – tillsammans med Marcinho (som därmed gör sin första start) på topp.

– Simon har väl tränat för fullt i en dryg vecka och sett väldigt bra ut. Så jag är optimistisk att vi ska kunna såra Newroz, säger Tobias Sander.

I övrigt blir det inga stor förändringar i Värmbols startlag från de senaste matcherna, men Markus Kellokumpu, Zebastian Linder och reservmålvakten Robin Pettersson finns inte med i matchtruppen.

– Vi har scoutat Newroz och det är ett lag som inlett med lite blandade prestationer. De har troligtvis en press på sig att leverera då Dalkurds tidigare investerare gått in i klubben och de har förstärkt på ett sådant sätt att de ska kunna vara med och utmana, säger Sander.

VFC-truppen får ledigt under påsken för att ladda på egen hand inför matchen som spelas på måndag.

– Vi väljer att ladda batterierna med lite ledighet och personlig laddning. Vi har bra koll på Newroz och vi gjorde en bra första halvlek mot Haninge och en bra andra halvlek mot Tyresö. Det känns som att vi har en bra chans om vi bara får ihop det under 90 minuter, säger Tobias Sander.

Värmbols startelva: Rasmus Karlsson – Niklas Rautiainen, Erik Lindgren, Matthias Karjalainen – Yonathan Mulugheta, Martin Lindgren, Alfred Hertz, Marcus Karlsson – Ermin Kojic – Marcinho, Simon Eklöf.