Om en vecka gör han debut med seniorlandslaget vid världscuptävlingarna i Duisburg. Därför matchades Dennis, som tävlar för Nyköpings KK, lite försiktigt i U23-landslaget och helgens tävlingar, också de på tyskt vatten.

Det började med K2 500 meter tillsammans med klubbkompisen Anton Andersson. Den svenska duon hängde med bra halvvägs in i loppet, då den tyska kanoten gjorde ett ryck och i mål skiljde ungefär två sekunder.

Det blev sedan en andraplats också på dubbla distansen. Då paddlade Anton/Dennis som trea över mållinjen men fick ändå ett silver efter att en tysk besättning diskvalificerats.

Däremellan hade också Dennis kört ett K1-lopp – hans bästa insats i Brandenburg. Dennis tappade lite i starten, men hittade snart rytmen och började plocka placeringar.

Till slut hade han bara den tyska U23-världsmästaren på distansen från 2017 framför sig. Men avståndet var lite för stort, Dennis hann inte ifatt men var helnöjd med andraplatsen – 1,4 sekunder från segern – i loppet där Anton slutade femma.

Anton paddlade även K1 500 meter, tog sig till final men var en bit från pallen.