Sörmlands Medias satsning på livesänd sport fortsätter. Kunder hos Eskilstuna-Kuriren har i år kunnat följa både damallsvenska Eskilstuna United och speedwaylaget Smederna live på webben, och under året har vi på alla våra sajter visat såväl motocross som beachvolleyboll live.

Nu är turen kommen till bandy. Den här säsongen visas alla Katrineholms bortamatcher i Bandyallsvenskan live på kkuriren utan extra kostnad för våra kunder/prenumeranter. Det enda som behövs för att kunna se matcherna är en prenumeration och ett aktiverat konto på webben.

Är du inte prenumerant finns det flera olika erbjudanden att välja mellan. Du hittar dem här. Klicka på det alternativ som tilltalar dig och följ instruktionerna så är du snart igång. Bandymatcherna kan du se oavsett vilket alternativ du väljer.

På matchdagens morgon/förmiddag kommer sändningen läggas upp på kkuriren.se. Du klickar på den som på en vanlig webbartikel, och kommer då till själva tv-spelaren. Sändningen drar som regel igång tio minuter innan matchen börjar.

Den första matchen som visas live på kkuriren är bortamatchen mot Örebro nu på lördag (9 november). Se faktarutan nedan för övriga matcher som visas på webben.

Inte prenumerant? Bli det här!