Styrelsemässigt är sällskapet gamla sportklubbare, KSK:are, i fortsättningen oförändrat.

– Årsmötet är årsmötet. Vi kommer att fortsätta som vanligt, samma gamla gäng, skrattar kassören Rolf Claesén inför mötet och menar att årets prisutdelning är mer intressant.

I år fick nämligen nio KSK-aktiva och ledare uppmuntringspris – fem inom fotbollen och fyra inom friidrotten. Friidrottarna, Hanna Seger och Sofia Lundborg i ledarkategoin och Nathalie Persson och Nathalie Lindén av de aktiva, var inte närvarande då de befann sig i Nyköping på träningsläger. Precis som Sara Lennman, KSK:s mästarinna i kulstötning, som fick det Flodinska vandringspriset, som ges till en person i klubben som särskilt utmärkt sig. Hon är på träningsläger i Spanien och skickade därför istället en uppskattad videohälsning till klubben.

Artikelbild

Det Flodinska vandringspriset.

– Det kändes väldigt speciellt redan först gången jag fick priset, för några år sedan, och lika speciellt nu. Jag ser det som ett tecken på att någon uppskattar det jag gör, sa Sara Lennman till KK under fredagskvällen.

Fotbollskillarna stod för närvaron under kvällen och även de prisbelöntes efter goda instaser. Lars Andersson fick uppmuntringspriset i ledarkategorin och av de aktiva fick Filip Ivarsson, Patrik Plantin, Abdimajid Alas Osman och Abdikarin Yuusuf Abdi utmärkelsen.