Inledningen kunde dock ingen klaga på. I sol och behaglig försommarvärme på lördagen vann Djulö alla tre matcherna.

Det var på söndagen problemen började.

– Det var inte bara vi som spelade sämre. Det märks på alla lagens resultat som blev högre i kylan och regnet, säger Ingela Eriksson i Djulö.

Artikelbild

| Katrineholmaren Anders Larsson, som tävlar för MGK49 Nyköping, hade det sammanlagt bästa resultatet i seriepremiären på Djulös banor.

Men motståndarna var ändå lite bättre och Djulö blev helt utan poäng i de tre sista matcherna.

– Inte riktigt enligt plan. Vi hade räknat med bättre utdelning och att vara med längre upp i tabellen, säger Ingela.

Det var ingen i Djulölaget som hade flytet över alla sex varven, där bara Kerry Andersson och Roberth Hummelgren gick alla sex varven.

– Kerry gick bäst av oss med ett snitt på 38,3 slag. Han får förstås godkänt tillsammans med Roberth, som snittade 42,8 och så Ingela med ett snitt på 38,4 slag över fyra varv, säger Djulöcoachen Peter Lindqvist.

Han hade själv en jobbig helg.

– Jag underpresterade med ett snitt på 44,5 slag på mina fyra varv, säger han.

De övriga Djulöspelarnas snittsiffror blev för Ulf Lyxell 42,6 (4 varv), Urban Jandrin 52 (2) och Jan-Åke Liljeqvist 51 (1).

Bäst av samtliga spelare i de sju lagen var katrineholmaren Anders Larsson, som tävlar för Nyköpingsklubben MGK49. Han spelade alla sex matcherna på 226 slag, vilket ger ett snitt på 37,7 slag.

Haga toppar tabellen på tio poäng före MGK 49 med nio. Daga är trea på sju poäng och Djulö och Tyresö har båda sex poäng.