I många år har vi på Katrineholms Kurirens sportredaktion prioriterat det lokala. Vi är en lokal lokaltidning som hellre åker till en idrottsplats i spridningsområdet i Katrineholm och Vingåker än ger allsvensk fotboll och SHL-hockey utrymmet i spalterna.

Men hur gärna vi än vill når vi inte alla. Det pågår så mycket därute som vi inte ens får kännedom om. Ändå är det värt att uppmärksamma i tidningen. För det behöver vi din hjälp.

Vinjetten Din förening finns redan i tidningen, nu tar vi den till sportsidorna också. Berätta med text och kanske en bild från en match, en cup, familjedagen, avslutningen eller arbetsdagen i klubbhuset.

Skriv max 1 300 tecken och inled med namnet på föreningen och avsluta med att underteckna med namnet på den som har skrivit. Redaktionen förbehåller sig dock rätten att redigera materialet.

Eventuell bild, som publiceras i mån av plats, ska kompletteras med en kortare bildtext med namn på personerna samt fotografens namn.

Vi publicerar inte information om föreningens kommande arrangemang. Där hänvisar vi till annons under Föreningsnytt. Är det ett föreningsarrangemang som är öppet för allmänheten går det dock bra att registrera det under vinjetten På gång. Det görs via kkuriren.se/pagang där det finns enkel information om hur man går vidare.

Nu väntar vi med spänning på att ytterligare få bredda innehållet på sportsidorna och glöm förstås inte att tipsa oss i god tid om din förening har något större på gång så att vi har chansen att komma ut och bevaka det.

Mejladressen för både tipsen och ditt bidrag till Din förening är densamma – sporten@kkuriren.se.