KSK tog storvinst i seriepremiären

På söndagkvällen inledde Katrineholms SK:s futsallag seriespel i division 2. I hemmamatchen mot Eskilstuna FC vann de med hela 10–3.

KSK är nu igång med seriespelet i futsal.

Futsal2019-11-11 18:01

Seriespelet drogs igång sent på söndagen i Duveholmshallen för KSK:s del. De tog emot Eskilstuna och hemmalaget fick en bra start där de tog med sig en 2–1-ledning till den andra halvleken. Det var här laget verkligen växlade upp.

Tränaren Jonas Nilsson beskriver det som att Katrineholm stod för en strålande andra halvlek där de stundtals spelade ut motståndarna genom bra rörelse och snabbt passningsspel. Nilsson vill även lyfta fram målvakten Albert Karjalainen som gjorde en stark insats mellan stolparna och var en av hemmalagets bästa spelare tillsammans med Simon Karlsson och Filip Ivarsson.

I nästa omgång ställs KSK mot Österåkers IS på bortaplan i Sporthallen i Vingåker.