I tisdags kväll samlades KIF Baskets A- och ungdomslag för att avrunda den gångna säsongen tillsammans med ledare och styrelse. Umgänge, mat och utmärkelser präglade kvällen.

Styrelsen såg till att tacka alla ledare för deras jobb och även domarna Ammar och Kazem Alhussayni uppmärksammades för sina insatser. Linnéa Godlund och Jonna Eriksson hyllades också extra för sin inställning till att ställa upp på funktionärsuppdrag, innan det var dags för varje lag att komma upp på scenen för att emotta medaljer utifrån årets seriespel i Östsvenska basketbollsdistriktsförbundets serier och Mellansvenska serien.

Herrar A fick brons i division 3 Mellansvenska BDF, P02/03 fick silver i PU16/17-serien, damjunior/F03 fick silver i både DU18-20-serien och i FU16-17-serien.

F04/05 slutade på en femte plats i FU15-serien och P05/06 fick både pokal och guldmedaljer i och med att de vann i PU14-serien. De fick även silver i PU15-serien. F06 fick silver i FU13-serien. Men för en KIF-spelare är säsongen kanske inte slut än. 16-åriga Joel Eriksson fick visserligen inte en ordinarie plats bland de 15 som ska representera region Östra i Miki Herkel Cup i Södertälje i början av juni, men han är en av fem reserver som är redo om någon ordinarie får förhinder.

Miki Herkel Cup är en cup där sex regioner gör upp om att bli bästa region och en möjlighet för ungdomarna att få visa upp sig för att komma med i ungdomslandslag.