Hur går det i VM och skulle Zlatan ha varit med?

Frågan

Fotbolls-VM börjar på torsdag med Ryssland mot Saudiarabien. Sedan spelar Sverige mot Sydkorea på måndag klockan 14.00

Vi frågade folk på stan hur de tror att det går i VM.

Vilka vinner VM-guld?

Hur går det för Sverige?

Skulle Zlatan Ibrahimovic har varit med i det svenska laget?

Roger Jonsson

Katrineholm

– Tyskland vinner, men för Sverige tror jag att det går illa. Vi har inga som kan göra mål och då vinner man inga matcher. Men jag vill inte ha med Zlatan i laget.

Göran Rydgren

Norrköping

– Jag tror på tyskarna, trots att de inte varit bra i träningsmatcherna. de är alltid bra i VM. Jag tror att Sverige går vidare och kommer femma eller sexa. Men Zlatan vill jag inte ha med, för mycket divalater.

Martin Halvarsson

Katrineholm

– Brasilien kommer att vinna. Men jag hoppas egentligen på England eller Argentina. vad det gäller Sverige tycker jag kritiken är oförtjänt. Vi har ett bra försvar och några mål kommer vi alltid att peta in. Frågan om Zlatan är en ickefråga eftersom han sagt ifrån, men om han hade velat så är det klart att han skulle ha varit med.

Per-Arne Holmqvist

Katrineholm

– Brasilien är det bästa laget., de kan göra mål och de slår Tyskland i finalen. Vad det gäller Sverige så tror jag på 0–0 mot Sydkorea och Mexiko. sedan får vi stryk mot Tyskland med 0–2. Det är klart att Zlatan skulle ha varit med, han drar på sig så mycket bevakning att det kan öppna för andra.

Ulrika Halvarsson

Katrineholm

– Jag höll på Frankrike redan 1998 och då vann de, sedan dess håller jag alltid på Frankrike. Men Sverige tror jag inte på, de går inte vidare från gruppen. Zlatan? Neeeeej, han har gjort sitt!