Landslagsspelaren Viktor Lindberg har skrivit på för Hylte i en säsong till. Foto:

Han stannar i Hylte i ytterligare ett år

VOLLEYBOLL
annons

I början av sommaren blev han erbjuden ett proffskontrakt från en toppklubb i Frankrike. Men den förre VVK-spelaren har bestämt sig. Han spelar för Hylte i ytterligare ett år.

Framgångarna har varit stora för den förre VVK-spelaren, som har fått en hel del erbjudanden från proffsklubbar i Europa, både under fjolåret och i år. Så sent som i somras blev han erbjuden ett kontrakt från en agent för en klubb i franska andraligan. Men då var det full fart med landslaget och Viktor Lindberg ville vänta. Det kändes inte som drömerbjudandet.

— Jag fick inget konkret på papper men det var ett erbjudande från franska andraligan tidigt under sommaren. Jag tänkte att jag väntar och ser, och det kändes inte som bättre än kontraktet jag fick här i Halmstad, säger Viktor Lindberg som nu har skrivit på för Hylte i ytterligare ett år.

Även om hans mål är att spela utomlands, så tror han att den kommande säsongen i Halmstad blir bra.

— Jag är nöjd som det är nu i Halmstad, det känns som att det kommer bli bra här i Sverige med tanke på att jag har haft en del skador också.

Att laget nu har fått den erfarne tränaren Per-Erik Dahlqvist, som har tränat lag i både Japan och Tyskland, gör klubben ännu attraktivare för Viktor Lindberg.

— Han vet mycket och ställer höga krav så man måste alltid vara på tårna.

Högra krav är precis vad Viktor Lindberg önskar sig för att kunna utvecklas ytterligare.

— Det är det man behöver för att ta ett steg till. Jag ska försöka utvecklas ännu ett steg fysiskt och spelmässigt och se hur det blir nästa sommar, säger landslagsstjärnan som ser framemot den nya säsongen.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

VVKVingåkerVolleyboll
Relaterat
annons

Mest delat denna vecka