Ingen som varit på VVK:s hemmamatcher har kunnat undgå att höra Tommy Karlsson när han med sin starka röst och pådrivande handklappningar hejar fram sitt VVK. Han finns även med under uppladdningen av matcherna då han utklädd till VVK-hunden Smash springer omkring och hejar på spelare, domare, funktionärer och alla som kommer i hans väg. Oftast uppskattat, men ibland kan han få lite sura blickar från motståndarlagets spelare.

Nu har Tommy Karlsson chans att vinna ett pris värt 10000 kronor och material till VVK för 20000 kronor om han i december blir framröstad i någon av de båda kategorierna. Ordförande i juryn som väljer ut vinnaren är Glenn Hysén och representanter för spelbolaget.

– Det är jättekul och om jag skulle vinna det här är det fantastiskt, eftersom VVK behöver precis alla pengar vi kan få och om jag sedan får träffa Glenn Hysén också så är det ju en extra bonus, skrattar Tommy Karlsson på telefon från spanska Fuengirola där han ligger och solar och vilar upp sig inför den kommande säsongen.