Bord och stolar är på plats i Duveholmshallen

Sport

Arbetet med Duveholmshallens foajé har pågått och pågår ännu ett tag, men när allt ska vara helt klart är svårt att få grepp om. Men nu har de försenade borden och stolarna kommit, frågan är bara om de ska stå som de gör?

Under måndagen kom de sista sex borden och stolarna till foajén och dessa har placerats ut i hela entrén enligt planeringen. Men som så ofta när något nytt sätts upp så finns det olika åsikter om vad som är snyggt och fult, praktiskt och opraktiskt, bekvämt eller obekvämt.

Nu när borden är på plats har man börjat med nästa projekt som är glasytan mellan simhallen och foajén. Dörren in till simhallen ska flyttas ett hack åt höger och de fönster som finns ska ersättas av brandsäkrade fönster som går ända ner till golvet. Receptionen börjar också ta färdig form och entrén in till simhallen och Actic är så gott som färdigbyggd.

Kritik har hörts om att det ser kalt ut på de vita väggytorna, men där ska det så småningom upp någon form av skyltar, affischer eller bilder. De skjutbara elektriska ytterdörrarna ska ersättas av snurrdörrar, men det är ett projekt som är framflyttat i tiden.

Så här ser det ut i Duveholmshallens foajé efter att borden och stolarna kommit på plats. Foto: