De har slagit från underläge redan i gruppspelet där vi gick vidare efter Frankrike, och precis före Nederländerna. I nästa kval fick vi svårast möjliga motstånd, Italien, och skickade ut dem med 1–0, samma siffror som Italien brukar vinna matcher med.

Så kom vi till VM och spöade Sydkorea helt rättvist och förlorade oturligt, men helt rättvist, mot Tyskland. Det gjorde att vi var tvingat att besegra Mexiko i sista matchen. Det lag som i två matcher hade besegrat Tyskland och Sydkorea.

Vad händer? Jo en av de mest anonyma killarna i laget, Ludwig Augustinsson stiger fram och sätter 1–0. Och efter en kvart av andra får vi straff och nye folkhjälten Andreas "Granen" Granqvist stiger fram och byter hörn mot senaste matchen och borrar upp bollen i målvaktens högra kryss.

Som om inte det var nog så hoppade en annan anonym kille, Isaac Kiese Thelin, upp och nickade och lyckades få in ett tredje mål med hjälp av en mexikansk försvarare.

Allt gick Sveriges väg i den här halvleken, den här matchen, det här gruppspelet, det här VM-kvalet. Och vad är det som säger att det inte kan fortsätta?

Jag är en usel tippare och lyckades med nöd och näppe besegra en kanin (se tipset här intill). Så jag vågar mig inte på att gissa hur det ska gå mot Schweiz eller Brasilien. Den gruppen var inte färdigspelad när detta skrivs, men visst låter det lite lättare med Schweiz än Brasilien?

Hur som helst blir det en fantastisk åttondelsfinal på tisdag eftermiddag klockan 16.00. Om Sverige saktade ner den här onsdagseftermiddagen. Då antar jag att Sverige kommer att stå helt still på tisdag klockan 16.00.

Och en sak, är det någon som saknar Zlatan?