Jenny Hoflund Bergvall, marknads- och försäljningschef på Sörmlands Media, säger att läsare efterfrågat möjligheten att läsa alla bolagets nyhetssajter.

Nu är det klart: Tre nyhetssajter till priset av en

Sörmland

Som prenumerant av Katrineholms-Kuriren, Eskilstuna-Kuriren eller Södermanlands Nyheter har du från och med i dag möjlighet att läsa alla tidningarnas sajter till priset av en.

– Vi vill ge kunden mer kvalitativ läsning och därmed mer nytta och valuta för pengarna, säger Jenny Hoflund Bergvall, marknads- och försäljningschef på Sörmlands Media.

Som vi tidigare har berättat har Sörmlands Media och tre andra mediebolag ingått ett samarbete som gör det möjligt att inom kort få 40 nyhetsappar och nyhetssajter till priset av en. Men redan nu tjuvstartas den förmånen genom att alla prenumeranter av Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning, Katrineholms-Kuriren eller Södermanlands Nyheter erbjuds tillgång till samtliga lokala nyhetssajter inom Sörmlands Media.

För 99 kronor i månaden kan alltså läsare ta del av senaste nytt på alla sajterna med en och samma inloggning.

– Många pendlar mellan våra utgivningsorter i Sörmland och vår förhoppning är att angränsande lokala nyheter är värdefullt och uppskattas, säger Jenny Hoflund Bergvall.

Enligt henne är detta en tjänst som efterfrågats av läsare de senaste åren.

Förutom att tillgodose prenumeranternas behov är förhoppningen att ett större utbud kan locka fler läsare till nyhetssajterna inom Sörmlands Media, menar marknads- och försäljningschefen.

– Vi arbetar ständigt med produktutveckling och förnyelse i olika former, detta är en del i utvecklingsledet och här får prenumeranterna bara ännu mer fördelar och läsning för samma investerade peng. Det hoppas vi är ett starkt argument för att förnya sin prenumeration men givetvis hoppas vi att fler nya kunder upptäcker att vi ständigt laddar på rejäla förmåner i våra prenumerationspaket, säger Jenny Hoflund Bergvall.

Att erbjuda dem som har eller köper en prenumeration på någon av tidningarna inom Sörmlands Media tillgång till alla bolagets nyhetssajter är som sagt ett första steg på vägen för ett ökat utbud. Innan årsskiftet ska prenumeranter av Eskilstuna-Kuriren, Strengnäs Tidning, Katrineholms-Kuriren och Södermanlands Nyheter även få tillgång till nyhetssajter och appar som drivs av Hallpressen, VK media och Mittmedia.

Det betyder att den som tecknar en prenumeration inte bara har tillgång till alla Sörmlands Medias sajter, utan även kan läsa lokala nyheter från Umeå i norr till Markaryd i söder.

Mer lokala nyheter

För 99 kronor i månaden ingår digital läsning av Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning, Katrineholms-Kuriren och Södermanlands Nyheter.

Du använder samma inloggningsuppgifter till alla sajterna. Är du redan kund behöver du alltså inte registrera dig igen.

För tillgång på alla papperstidningar och e-tidningar krävs separat prenumeration.

Mer information hittar du här.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

Eskilstuna-KurirenKatrineholms-KurirenStrengnäs TidningSödermanlands Nyheter
Relaterat