Listig paneldebatt som ska locka till skratt

Eskilstuna

Vilken roll har listan som underhållning och journalistiskt verktyg? Den frågan gick en panel med kalenderbitare på djupet med under torsdagens Folk och kultur.

Mellan klockan 13 och 14 pratades det listor på längden och tvären på torget i Munktell Science Park i Eskilstuna när den andra dagen av Folk och kultur genomförs. Vi var på plats och sände live.

– Besökarna kan förvänta sig mycket skratt och aha-upplevelser. De kommer nog få en del nya kunskaper, men mest av allt skratta, sa Catarina Nitz, Eskilstuna-Kurirens kulturredaktör och känd profil i Katrineholm inför diskussionerna.

Peter Torsén. Foto:

Catarina Nitz hade sällskap av Johanna Iggsten, som är producent för Sörmland Topp 5 på Radio Sörmland, kulturjournalisten och författaren Rolf Hammarlund samt komikern Peter Torsén i panelsamtalet som arrangeras av Sörmlands Media.

– Johanna Iggsten håller i en av Sörmlands mest betydelsefulla listor, jag tror att det är många sörmländska musiker som fajtas för att vara med i Sörmland Topp 5, säger Catarina Nitz.

Eskilstuna-Kurirens Catarina Nitz. Foto:

Så här såg det ut när Eskilstuna-Kuriren delade ut sitt kulturpris på onsdagens Folk och kultur. I dag väntas en paneldebatt om listor som kommer att livesändas på vår sajt. Foto:

Läs mer om dessa ämnen

Folk och KulturWEBB_TV