I september är det val. Nu erbjuder vi alla förstagångsväljare gratis digital prenumeration.

ERBJUDANDE: Gratis digital prenumeration för alla förstagångsväljare

Katrineholm

Den 9 september går Sverige till val. Från och med i dag kan alla förstagångsväljare mellan 18 och 23 år teckna en gratis digital prenumeration på kkuriren.

Från och med i dag, den 6 juli, kan alla förstagångsväljare i Katrineholm och Vingåker med omnejd teckna en gratis digital prenumeration som gäller fram till och med den 15 september. Prenumerationen avslutas därefter automatiskt.

Marie Hillblom är chefredaktör på Katrineholms-Kuriren:

– En demokrati bygger på att vi alla deltar. I höst är det val och vi ska välja vilka som ska förvalta makten åt oss de kommande åren. Det är ett oerhört viktigt uppdrag - och val, som avgör fortsättningen på hur samhällsbygget och demokratin ska se ut. Och vi vet att informerade medborgare har lättare att fatta beslut och ta del i demokratin. Därför ger vi alla mellan 18 och 23 chansen att med hjälp av oss och vår journalistik få bättre koll inför valet. En chans och möjlighet som ingen borde missa.

I det digitala paketet ingår alla artiklar på sajten och i nyhetsappen, Sveriges Lokalnyheter – 40 sajter och appar, PLUS-förmåner samt e-tidningen och e-tidningsappen. Erbjudandet är värt 159 kronor i månaden.

Här hittar du erbjudandet

Erbjudande till förstagångsväljare: Alla artiklar på sajt och i nyhetsapp, Sverigeslokalnyheter, 40 sajter och appar, PLUS-förmåner, E-tidningen och e-tidningsappen.

LÄNKErbjudande till förstagångsväljare.

Läs mer om dessa ämnen

Val 2018