Insändare Nu går det knappt att räkna nätterna längre. Hela gatan består utav småbarnsföräldrar och tro mig, nätterna är jobbiga så som det är. 
Men ändå så dyker dom upp, med sin musik som dom uppenbarligen tror att alla andra också vill lyssna på och sina gälla målbrottsskrik när dom vill att en vän ska bränna sina däck. 
Det är oerhört tröttsamt att natt efter natt ringa 11414 för en sån petitess som ungdomar som inte kan bete sig, än dock måste det göras då föräldrarna verkar vara helt frånvarande. 
Jag hade aldrig skrivit detta om det inte vore för att ikväll kastade två små "moppeppojkar" in en raket på grannens tomt helt utan tanke på konsekvenserna. 
Vad hade hänt om man hade haft sina hundar ute? Tycker dom det är rimligt att varje kväll väcka små sovande barn? Jag kommer göra allt i min makt till att uppfostra mina barn till motsatsen till dessa ungdomar. Detta är en stor jävla käftsmäll mot ert föräldraskap, för någonstans måste det gått fruktansvärt fel om ni låter dom hålla på såhär.