"Hon är barnet som säger sanningen"

Insändarskribenten menar att det inte går att ställa en  driven politiker, utbildad i talteknik, mot ett barn i 16 års åldern och anse att 16 åringen är sämre talare?

Insändarskribenten menar att det inte går att ställa en driven politiker, utbildad i talteknik, mot ett barn i 16 års åldern och anse att 16 åringen är sämre talare?

Foto: Ringo H.W. Chiu/TT

Insändare2019-11-06 05:05
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar till insändaren "Ebba Busch Thors framgång bör uppmärksammas" publicerad 31/10 

Hur kan du ställa en driven politiker, utbildad i talteknik, mot ett barn i 16 års åldern och anse att 16 åringen är sämre talare? Uppmärksamheten Greta Thunberg orsakat, har på ett år fått hela världen på benen och supertaggade inför klimathotet. Ingen av oss skulle kunna hålla sådana tal som hon gjort, inte ens Ebba B T. Dessutom skriver Greta sina tal själv, även på engelska, det gör sällan politiker i partiledar-positioner. Jag vet inte vad vi skall uppmärksamma Ebba B T för egentligen? Att hon, tillsammans med två andra partier, fiskar i väldigt grumliga vatten numera. Jag vet inte om KD vill samla de kristna fortfarande? Det känns väldigt märkligt när de gått långt till höger som idag.

För som troende skulle jag aldrig ens komma på tanken att rösta på  Ebba B T, politiker som inte står upp för allas lika rätt känner jag ingen respekt inför. Däremot gillar jag när en ung tjej vågar säga att "kejsaren är naken" och Greta Thunberg är värd alla uppmärksamhet. Hon är barnet som säger sanningen och vi borde alla lyssna om vi skall ha någon framtid.