– Det är många fler icke offentliggjorda möten med arabiska och muslimska ledare för att normalisera relationerna med staten Israel, säger Netanyahu dagen före att det israeliska flygbolaget El Al ska genomföra sin första flygning till Förenade arabemiraten.
– Dagens genombrott kommer att bli morgondagens norm, fortsätter Netanyahu.
Spekulationer har luftats om att Bahrain, Oman och Sudan kan stå på tur.
Emiraten skrotade på lördagen en lag från 1972 som innebar en bojkott av varor och produkter från Israel.
"Det kommer att vara tillåtet att ta in, utbyta och inneha israeliska varor och produkter av alla slag i Förenade arabemiraten och att handla med dem", står det i ett nationellt dekret utfärdat av landets president Sheikh Khalifa bin Zayed Al-Nahyan.
Tredje arablandet
Förenade arabemiraten blir i och med avtalet den första Gulfstaten, och det tredje arablandet, att upprätta fullständiga diplomatiska förbindelser med Israel.
Enligt den USA-förhandlade överenskommelsen, som nåddes tidigare i augusti, förbinder sig Israel att stoppa den planerade annekteringen av palestinsk mark på ockuperade Västbanken. Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har dock sagt att planerna fortfarande ligger på bordet.
Palestinska ledare har beskrivit avtalet som ett svek från Förenade arabemiratens sida.
O'Brien tror på fler
Robert O'Brien, USA:s nationelle säkerhetsrådgivare, och Trumps rådgivare och tillika svärson Jared Kushner träffade Netanyahu i Jerusalem på söndagen.
– Vi tror att andra arabiska och muslimska länder snart kommer att följa Förenade arabemiratens exempel och normalisera relationerna med Israel, säger O'Brien.
Han gick inte in på vilka länder det kan tänkas handla om.
Ofir Akunis, Israels minister för regionalt samarbete, säger till den israeliska radiostationen Kan att Israel och Förenade arabemiraten slutligen hoppas underteckna sitt avtal vid en ceremoni i Washington DC i mitten av september.