Som du säkert känner till har du som prenumerant på någon av Sörmlands Medias titlar digital tillgång till 40 olika lokala nyhetssajter och appar runtom i landet, utan extra kostnad.

Detta är möjligt tack vare samarbetet Sveriges Lokalnyheter.

Samarbetet har nu nominerats till INMA Global Media Awards, i kategorin ”Best New Paid Content or Subscribtion Initiative”, alltså bästa betalinnehåll eller prenumerationstjänst.

Artikelbild

Jenny Hoflund Bergvall, marknads- och försäljningschef på Sörmlands Media.

[fakta nr="2"]

INMA Global Media Awards är en årligen återkommande gala för världens medier, som i år arrangeras i Washington DC den 4 juni.

Det är fantastiskt kul att vi blir uppmärksammade även på en internationell arena.

Jenny Hoflund Bergvall, marknads- och försäljningschef på Sörmlands Media, tycker att det är roligt att samarbetet har väckt intresse även utanför Sverige.

Artikelbild

INMA Global Media Awards arrangeras i år i Washington DC.

– Det är fantastiskt kul att vi blir uppmärksammade även på en internationell arena. Samarbetet med Mittmedia, Hall Media, Västerbottens-Kuriren och Norran levererar verkligen mer nytta och nöje för kunder, något som kommer vara helt avgörande för hur vi lyckas i framtiden, säger hon.

Nomineringen är ytterligare en framgång för Sörmlands Media. Sedan tidigare är koncernen även nominerad till Tidningsutgivarnas prestigefyllda pris "Årets dagstidning". Det priset delas ut i Stockholm den 12 april.

[fakta nr="3"]

[fakta nr="1"]