Han har funderingar på att bygga ett nytt stall för att kunna föda upp ännu fler djur. Däremot tror varken han eller Kjell Johansson på ekologisk produktion.
- Vi har inte något intresse av det, det skulle inte göra att vi fick mer intäkter. Nötkött är dyrt från början och om det ska vara Krav-märkt blir det ännu dyrare, säger Kjell Johansson.
Enligt Kjell Johansson finns det en överproduktion på Krav-märkt kött och det är svårare att sälja. Och Albin Johansson ser inte någon framtid i ekologisk produktion.
- Marken producerar mindre eftersom man inte får använda konstgödsel och sen ska folk svälta samtidigt. Jag tror inte på det, säger han.
- Varje bit mark ska producera så mycket som möjligt, säger Kjell Johansson.
De konstaterar att ekologisk produktion i alla fall inte tär mindre på miljön än konventionell. Men om konsumenterna skulle ändra sig, och efterfrågan på Krav-märkt nötkött öka, då skulle de kunna tänka sig att ställa om.
- Vi anpassar oss. Bara vi tjänar pengar. Vi producerar det konsumenten vill ha, säger Kjell Johansson.