Solen har lyst och värmt denna sommar, även i bildlig bemärkelse. En efter en har nomineringarna till solstråle kommit in till redaktionen, och vi har fått träffa människor som sprider glädje och värme på många olika sätt.

Tack för alla förslag, och tack till er som vi har fått skriva om! Liksom tidigare år har vi inte haft möjlighet att kontakta alla, för nomineringarna har varit många.

Teamet på Däckia var först ut att få solstråletröjor, därefter har ni kunnat läsa om bland andra Pontus Mellstrand, killen som gör allt för sin fotbollstokiga familj, Jenny Östlund, fritidsledare på Katrineholms ryttarförenings anläggning Trolldal, 16-åriga Sandra Skoglund som är en stöttepelare för andra och många fler.

Nu avslutar vi solstrålesäsongen, men tar gärna även fortsättningsvis emot tips till Personligtredaktionen! Ett tillfälle att berätta om en människa kan vara i samband med en födelsedag. Hör av dig när du själv eller någon du känner till ska fylla jämna år, eller om annat som handlar om livet.

Att vi är betydelsefulla för varandra blir väldigt tydligt i solstråle-motiveringarna som vi fått in. Värt att tänka på för oss alla. Bättre att försöka sprida solsken än måla fan på väggen.