125 gr Ansjovis
1 st finhackad rödlök
3 st ägg
1 msk kapris
1 knippa finhackad dill
1 knippa hackad gräslök
3/4 dl majonäs
1 dl Crème fraiche
2msk puré (avkok) utav torkad ancho och chipotle, går även att byta ut mot
ca 1/2 tsk Chipotle chili (Santa Maria) och ca 1 tsk Ancho chili (Santa Maria)
Salt och peppar
Knäckebröd/mjukt bröd typ kavring.
Gör så här:
1.Skär ansjovisen i bitar. Skala och finhacka rödlöken. Skala och hacka äggen. Hacka kaprisen. Finhacka dill och gräslök.
2. Blanda alla ingredienserna till röran väl ha i den mängd av Ancho och Chipotele som passar
dig. Smaka av med salt och peppar.
3. Servera gärna på knäckebröd och garnera med dillkvistar.