Recept: Gubbröra med en lite tvist.

Här är Per Ehrlunds recept.

Övrigt2014-10-03 13:26

125 gr Ansjovis
1 st finhackad rödlök
3 st ägg
1 msk kapris
1 knippa finhackad dill
1 knippa hackad gräslök
3/4 dl majonäs
1 dl Crème fraiche
2msk puré (avkok) utav torkad ancho och chipotle, går även att byta ut mot
ca 1/2 tsk Chipotle chili (Santa Maria) och ca 1 tsk Ancho chili (Santa Maria)
Salt och peppar
Knäckebröd/mjukt bröd typ kavring.

Gör så här:
1.Skär ansjovisen i bitar. Skala och finhacka rödlöken. Skala och hacka äggen. Hacka kaprisen. Finhacka dill och gräslök.

2. Blanda alla ingredienserna till röran väl ha i den mängd av Ancho och Chipotele som passar
dig. Smaka av med salt och peppar.

3. Servera gärna på knäckebröd och garnera med dillkvistar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om