– Det har blivit några tusen pizzor under åren lopp, säger George Al-Khabbaz, under tiden som han färdigställer den första beställningen under den stora pizzadagen på årets första dag år 2019.
– Hur många pizzor det blir innan det är dags att stänga för dagen är jättesvårt att säga, men det kan nog bli upp mot 200, fortsätter han.
För att klara den arbetsbördan har George Al-Khabbaz, hjälp av hustrun Fadia Hallack och sönerna André och Antoni.
– Utan deras hjälp skulle det inte fungera, säger George Al-Khabbaz, som aldrig ångrat att han startade sin rörelse i Valla år 1993.
– Jag är nog ganska unik i den här branschen. Jag har ju bakat pizza i Valla under 25 års tid och jag trivs fortfarande i den här rollen.
Under åren som gått har han och hans familj fått många vänner i samhället.
– Jag är nog bekant med de flesta och speciellt roligt är det att barn som föddes under tidigt 90-tal nu har egna familjer som jag kan erbjuda mina tjänster.
Under alla år i branschen har George Al-Khabbaz sett till att utbudet på menyn utökats och 1997 hittade han en egen specialitet som Vallaborna tog till sig.
Hans julpizza har hängt med sedan dess.
– Nu är det flera andra pizzerior som också erbjuder den här pizzan, men jag var först och det är jag stolt över.
Flera specialanrättningar har det blivit efter alla år och i dag har George Al-Khabbaz 52 pizzor på menyn förutom många kebabalternativt och en innehållsrik alacarté.
– Det gäller att variera sig så att kunder blir nöjda.
Och i Valla är det många som fattat tycke för hans produkter.
– George pizzor är speciella i många avseenden och jag tillhör hans stamgäster, säger Jörgen Tholander som på nyårsdagen avnjöt en pizza med oxfilé och bearnaisesås.
– En riktig höjdare som jag verkligen gillar, saäger Jörgen Tholander som valde att avnjuta sin pizza i den affärslokal som George Al-Khabbaz haft till sitt förfogande sedan han drog i gång verksamheten.
Annars handlade det mest om hämtpizzor under den stora pizzadagen.
– På nyårsdagen i fjol bakade vi drygt 200 pizzor. Ska bli spännande att se hur många det blir i år, men jag hoppas på en upprepning av den siffran, säger George Al-Khabbaz yngsta son, Antoni när sätter i gång och bakar sin första pizza den här dagen.