Solen värmer betongkullarna i den nya skejtparken. Ett armeringsjärn som fortfarande sticker upp vid ett hopp är det enda som bryter de mjuka linjerna men strax ska även det sista hindret täckas av betong.
Två gjutningar är det enda som återstår innan skateboardparken är färdig. Och vad händer då?
– "Skate or die", skrattar Matt Marek som varit med och byggt den.
Han berättar att alla i Nord Skateparks, som har byggt parken, var vänner innan de startade företaget.
– För att få vara med måste man skejta, det spelar ingen roll hur duktig du är på betong om du inte skejtar, säger Marek.
Själv har han skejtat i 13 år. Att få bygga parker är hans drömjobb.
– Vi vill jobba bra så vi får en bra park att skejta i, säger han.
Matt Marek beskriver parken som en stor betongvåg. Tanken är att det ska vara som att surfa på vattnet, man behöver inte skjuta på någon gång utan ska kunna glida runt på brädan i parken hur länge som helst.
Några solar, några åker men ännu är det lugnt i parken. Hjulen rullar hårt mot betongen och i hoppen är det knäpptyst i en sekund innan brädan landar med en smäll. Ibland upp-och-ner men oftast hörs hjulen rulla vidare.
Niko Marttinen är 11 år och har redan besökt parken tre, fyra gånger. Det gör honom inget att parken inte är helt färdig.
– Jag har åkt i fem år. Jag tror inte jag har något annat intresse, säger han.
Inte heller för Alexander Rosenlund och Kevin Öhrman gör det något att parken inte är helt färdigställd.
– Jag tycker att den är asfet. Kul med nåt annorlunda och inte bara street, säger Kevin Öhrman.
Alexander Rosenlund tycker att hippen är roligast. Det är ett snett gupp med skarp kant. Han har varit här varje dag sedan i fredags och tycker att det är kul att det äntligen finns en park.
– Den gamla är ju nerstängd och rampen nere vid Djulö är fallfärdig. Den är full med hål så det går inte att åka så bra, säger han.
Killarna rullar iväg åt varsitt håll men svischar snart förbi varandra i en väldig fart. Trots att de fokuserar på banan framför sig har de koll runt omkring.
– Man får hålla ögonen öppna och kolla så att det inte händer nåt, säger Alexander Rosenlund och åker vidare för att flyga över hippen.