Samma ägare som från Harrys kliver nu ur koncernen och i stället öppnar sin egen klubb och pub, Stationsplan. Klubb Upp&Ner som var en del av Harrys klubbkoncept följer också med in i Stationsplan. Andreas Karlsson som är en av grundarna till konceptet berättar att de fortfarande är i full gång att renovera lokalerna, men att det ska vara klart till morgondagens event.

– Det kommer att vara en fräschare och modernare plats för våra gäster. Just nu målar vi om och fixar det sista och skylten ska upp i kväll eller i morgon, säger Andreas Karlsson om renoveringen.

Gänget som ligger bakom klubb Stationsplan tror på en positiv förändring och hoppas på att fler människor hittar till nya klubben.

– Nu när vi är egna och inte bundna till koncernen Harrys har vi större frihet att göra vad vi vill, nu finns det inte samma regler vi måste följa utan kan bestämma mer själva hur vi vill ha det. Jag hoppas att den nya klubben kommer dra mer folk, kanske få ut de personer som i vanliga fall inte går ut, säger Andreas Karlsson.

En ny satsning på fler gästartister på klubben är något som Andreas Karlsson själv brinner för.

– Jag har varit artistbokare i över ett år på Harrys. Vi kommer ha samma typ av musik men jag kommer satsa mer på att boka artister. I morgon på premiären kommer Drängarna att spela och på lördagen kommer humorgruppen JLC och gästar oss. Vi vill satsa på lite mer seriösa evenemang, men vi är fortfarande i en uppbyggnadsfas så det återstår att se hur det blir, avslutar Andreas Karlsson.