Vad händer på Lill-lördag i kväll?

– Ikväll kommer tre artister till Lill-lördag. Den första är Yvonne Nässlander som är en god vän till mig. Hon kommer sjunga ett par "gunglåtar" som man kan sjunga med i. Sen kommer en kille som heter Robin Karlsson, han kommer sjunga covers. Och så har vi Alexandra Lind som hon har med sig egenskrivet material. Sen ska jag själv framföra några låtar som jag hoppas publiken vill sjunga med på. Både Alexandra och Robin är unga talanger och jag tycker det är extra roligt att de vill komma och framträda, det är viktigt att man ger de unga en chans att få uppträda. Och det är väldigt roligt att samarbeta med unga artister, man blir som ung i sinnet själv.

Hur kom du på namnet, Lill-lördag i parken?

– Jag satt och tänkte på ett namn och visste att jag ville ha någonting med parken. Sen tänkte jag att eftersom det kommer vara varje onsdag, som för många är lill-lördag. Så passade det perfekt. Då körde jag på det. Lill-lördag i parken, jag hoppas det kommer bli ett koncept som lever vidare i flera år, så därför ville jag ha någonting som låter bra och fastnar.

Vad kan man förvänta sig som besökare på Lill-lördag?

Mycket musik och glädje i fina Stadsparken, som jag tycker används alldeles för lite. Det kommer vara lokala musiker som jag tycker är extra viktigt att lyfta fram, och så är det jag som sjunger några låtar. Idén var från början att ha ett husband, men det funkade tyvärr inte i år. Men jag har redan bokat dem till nästa år, så då kommer det bli mer allsång.