Det blir Reijmyre gästgifveri med krögaren Ceith Landin, som tillsammans med ett antal samarbetspartners sköter restaurangtältet under årets Katrineholms-vecka.
– Det viktigaste är att förmedla att det är en fest för alla, att alla känner sig välkomna. Vi ska ha lunch varje dag och á la carte på kvällen. Det ska bli en oktoberfest i augusti, säger Ceith Landin.
Rätterna som ska serveras i tältet under veckan blir klassiker som fiskgryta med fransk aioli och bröd, pannbiff med lök och stekt strömming.
– Man ska kunna komma flera gånger och det ska vara tillgängligt för alla plånböcker, det får inte vara för dyrt.
Tidigare år har det förekommit kritik mot restaurangtältet för långa köer. Ceith Landin berättar att man kommer att bygga ett professionellt kök och ha beredskap för många gäster.
– Vi har sugit in och lyssnat av hur folk vill ha det. Jättefina soliga dagar blir det världens utmaning att klara av 90 eller 200 gäster som kommer samtidigt, men det har vi med oss. Det ligger i vårt intresse också att det inte blir så långa köer, säger Daniel Lundborg från företaget Byggsolid, som både bygger tält och hjälper till med logistiken under veckan.