Mitt på torget har Nicklas Borgqvist och Per Ehrlund slagit upp sitt restaurangtält. Det är en naturlig mittpunkt för ölsugna och hungriga katrineholmare under festivalveckan och många har tittat in.
På sociala medier har det uttryckts klagomål på långa väntetider och kall mat.
"Tyvärr är maten ingen höjdare under dessa omständigheter med mycket folk och tryck att få ut så mycket som möjligt", skriver en gäst på Facebook.
Per Ehrlund som sköter grillarna i tältet lovar bättring under resten av veckan.
– Det har gått bra men vi har haft lite barnsjukdomar och logistikproblem de första dagarna. I dag är det upp till bevis för oss, säger han på onsdagsmorgonen.
Han berättar att det kom väldigt många gäster tidigt på tisdagen och att de hade räknat med att folk skulle komma lite senare.
– Jag är den första att beklaga om någon har fått vänta länge på sin mat. Vi försöker höja standarden för mat i Katrineholm och visa att det går att göra någonting speciellt, säger Per Ehrlund.
Ni har inte siktat för högt?
– Det tycker jag inte. Under Sweden rock tidigare i sommar grillade jag 5 500 hamburgare till hungriga festivalbesökare, vi är vana att arbeta under press.
Festivalgeneral Percy Hagberg har haft kontinuerlig kontakt med restaurangtältet och håller med om att väntetiderna har varit väl långa.
– Det vore bra om de kunde korta ner kötiderna och jag har fullt förtroende för att Nicklas och Per kommer att lösa det här. Ambitionsnivån har varit bra men jag tror att de har blivit lite överrumplade av antalet gäster, säger Percy Hagberg.
Mängden gäster tyder på att konceptet och kvalitén är bra, menar han.
– Det gick knappt att gå genom tältet på tisdagskvällen. Pristagarna på KK-joggen hittade knappt fram till scenen vid prisutdelningarna, säger Percy Hagberg.
Enstaka klagomål har kommit in angående ljudnivåerna på torget, men något massivt missnöje har det inte varit frågan om än så länge. En familj som har fönster mot torget kom in till kommunen under tisdagen och klagade på hög musik, och skickades vidare till Hagberg.
– Vi vill att så få som möjligt ska bli lidande men ett visst oväsen får man räkna med den här veckan. Det är klart att ska man upp och jobba tidigt så förstår jag att det är jobbigt, men det är bara en vecka per år, säger Percy Hagberg.
Restaurangtältet är öppet 11 - 01, till och med lördag kväll.