Myllymäki ger ut såsbok

I höst ger Tommy Myllymäki ut en bok om såser.

Katrineholm2013-05-04 11:03

"Tricket för att få till en riktigt bra rödvinssås är att steka på löken ordentligt så att den blir söt och god. Inte bränd, utan fint brynt. Sen brukar jag steka med lite rödbeta för finare färg. Och lite rökt svål för smaken. Avsluta med att reducera ner ordentligt."

Många som hann äta på Myllymäkis lunchrestaurang på Stortorget i Katrineholm minns nog de goda såserna. Och från och med i höst kan man själv laga såserna hemma, när Tommy Myllymäki ger ut boken "Såser". I boken tipsar han om hur man lyckas med kökets lite krångliga klassiker, som bearnaise, vaniljsås och vinägrette.

Boken kommer i september och innehåller ett 70-tal recept med varianter.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om