Temat för terminens sista så kallade Gourmetkväll på fredag, är After work med stand-up. En tillställning som arrangeras av de som studerar vid Restaurang- och livsmedelsprogrammet och Hotell- och turistprogrammet. Temat stand-up dök tidigt upp som förslag bland eleverna. Därefter arbetade de fram en meny utifrån det, för att skapa rätt känsla.
– Det är eleverna själv som kommer att stå för allt arbete under kvällen. Men just nu är de iväg på en studieresa i Polen, säger läraren Michael Hofstedt, lärare på Restaurang- och livsmedelsprogrammet.
Temat är after work. Vad innebär det i matväg?
– Vi kommer att ha a la carte med planstek, hamburgare, laxplanka, desserter med tryfflar och chokladmousse, säger Michael Hofstedt.
Vad tror du om kvällen?
– Jag hoppas att det blir en fantastisk och glädjefylld kväll, säger Michael Hofstedt.
Trion Henrik Källman, Joacim Björkvall och Umit Dag kommer att stå för stand-up:en.