Kockelever bjuder på mat – och skratt

Sommarlovet stundar och så gör även terminens sista Gourmetkväll på Lindengymnasiet. En helkväll med mat och underhållning.

KATRINEHOLM2016-05-09 22:12

Temat för terminens sista så kallade Gourmetkväll på fredag, är After work med stand-up. En tillställning som arrangeras av de som studerar vid Restaurang- och livsmedelsprogrammet och Hotell- och turistprogrammet. Temat stand-up dök tidigt upp som förslag bland eleverna. Därefter arbetade de fram en meny utifrån det, för att skapa rätt känsla.

– Det är eleverna själv som kommer att stå för allt arbete under kvällen. Men just nu är de iväg på en studieresa i Polen, säger läraren Michael Hofstedt, lärare på Restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Temat är after work. Vad innebär det i matväg?

– Vi kommer att ha a la carte med planstek, hamburgare, laxplanka, desserter med tryfflar och chokladmousse, säger Michael Hofstedt.

Vad tror du om kvällen?

– Jag hoppas att det blir en fantastisk och glädjefylld kväll, säger Michael Hofstedt.

Trion Henrik Källman, Joacim Björkvall och Umit Dag kommer att stå för stand-up:en.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om