Den 7-8 maj 2014 arrangeras Bocuse d’Or Europe för första gången i Stockholm. Tommy Myllymäki, som tog en silvermedalj i Bocuse d’Or i Lyon 2011, är Sveriges representant och börjar i dagarna sin hårdträning för att återigen möta världseliten.
Teamet består av:
Kock: Tommy Myllymäki
Commis: Albin Edberg
Coach: Jonas Dahlbom
President: Henrik Norström
Under Bocuse d’Or Europe tävlar 20 länder om de åtråvärda platserna till Bocuse d’Or i Lyon 2015 (kock-VM). Två rätter med förutbestämda råvaror, en kött- respektive fiskrätt ska serveras. Under hösten får Myllymäki och övriga tävlanden information om vilka de aktuella råvarorna är.
— Jag vet vad som krävs och satsar nu allt för att nå mitt mål. Det är hårt arbete utan genvägar som väntar för att varje detalj ska sitta på tävlingsdagen, säger Tommy Myllymäki i ett pressmeddelande.