Firman har de flesta av sina uppdrag i Stockholmsområdet, men arbetsplatsen finns vid Öljaren utanför Julita.
– I början hade vi ett kontor i Stockholm också för att verka seriösa, men nu bryr sig ingen längre. Så länge det finns goda kommunikationer och vi säger att vi kan ses i Stockholm är det inga problem, säger Cecilia Björk.
Bredbandsanslutning är en annan förutsättning för att kunna bedriva den här typen av verksamhet på landsbygden. Trots att de bara har ADSL fungerar det tillräckligt bra, enligt Lars Nordling och Cecilia Björk.
För 10–15 år sedan hanterade arkitekterna fortfarande stora ritningar på papper. Nu sker även det digitalt.
– Kontoret finns i datorn, konstaterar Cecilia Björk.
Med den flexibilitet detta innebär skulle de kunna arbeta i vardagsrummet om de ville. Men för att kunna skilja på arbete och fritid har de sin arbetsplats i ett separat hus på gården.
– Det är jättebra att ha så nära som 50 meter till jobbet. Men vi har inga datorer inne i bostaden och inget som påminner oss om jobbet. Vi är duktiga på att hålla isär jobb och fritid, säger Lars Nordling.
Cecilia Björk fortsätter:
– Men det är inget stort problem, eftersom vi har ett så roligt jobb.
Hon arbetade som anställd till år 2000, då hon sa upp sig för att jobba i det egna företaget; Lars Nordling har arbetat i egen regi sedan 1986. Det har gått bra, några problem med att få uppdrag har det inte varit. Men något intresse av att växa och anställa har de inte.
– Vi är inte ett dugg intresserade av det. Vi vill inte ha den pressen, säger Cecilia Björk.
Lars Nordling har haft anställda tidigare, men vill inte ha det igen.
– Jag fick inte göra det jag tycker är roligt då.
I stället anlitar de underkonsulter när de behöver förstärkning i samband med större uppdrag.
– Det har handlat om rätt omfattande sysselsättning, och det kommer vi att göra igen när det blir större projekt, säger Lars Nordling.
I första hand vill han anlita konsulter i Katrineholmstrakten.
Denna typ av samarbete mellan småföretag tror Cecilia Björk har framtiden för sig.
– Ja det tror jag, just när det gäller mindre företag som hjälper och anlitar varandra och klarar sin ekonomi på det sättet.