Vid utkanten av Mellösa har de tolv medlemmarna i revygänget samlats för repetition. Borden har ställts i ordning och julbelysning klär scenen tillsammans med porträtt på kungafamiljen.

– Välkomna till Teater Klämman, en oas i de sörmländska skogarna, säger Erik Anderssons berättarröst dånande ifrån högtalarna.

Klämman öppnades 2008 av paret Anne Öster och Janne Öster och de tillsammans med Fridals kulturförening levererar över 150 konserter och andra evenemang varje år. Paret Öster är de som har skrivit manus till årets revy.

– Vi skrev grunderna och sedan har vi tillsammans med resten av ensemblen arbetat och slipat på det, säger Janne Öster.

Korvstoppning och apanage är namnet på föreställningen.

– Medlemmar ur kungafamiljen har tidigare gästat våra revyer. I år beslutade vi oss för att basera hela på dem, säger han.

Malin Uddin som har varit med i paret Östers upptåg sedan hon var åtta år har rollen som drottning Sylvia.

– Trots att jag inte kommer ihåg när kungafamiljen stoppade korv i tv, så är det här (kungafamiljen) ett otroligt tacksamt ämne att skämta om, säger hon och fortsätter:

– Under repetitioner brukar jag ifrågasätta om det vi gör verkligen är roligt. I år finns det ingen tvekan, det är otroligt kul, säger hon självsäkert.

Anna Gustafsson kommer att spela kungen. Hon har påbörjade sin karriär på scenen 1989, också hon vid ledning av paret Öster. När hon får frågan om favoritscen i revyn har hon svårt att välja.

– Det finns många roliga. Men jag vill inte avslöja för mycket. En chockerande scen är när kungen måste slakta en gris, säger hon.

Kungaparet berättar även att de kommer underhålla i pausen.

– Då kommer vi att servera korv till publiken, berättar Anna Gustafsson.

Andra karaktärer, utöver den vuxna delen av kungafamiljen, som kommer att gästa Klämman är bortgångna prinsessan Lilian och Christopher O'Neill.

– Sen är det en julrevy. Det kommer att bli både tomtar, julgransförsäljare och snögubbar, berättar Janne Öster.

Premiären för revyn är under torsdagskvällen klockan 19.30 och den kommer att hållas varje kväll med avslutning på söndag.

– Det är i stort sett fullt med några till ska nog gå att klämma in, säger Janne Öster.