Om fyra månader ska Eskilstuna för första gången stå som värd för Melodifestivalen.

Och när biljettförsäljningen öppnade under torsdagsmorgonen blev det kaotiskt – inte minst för Eskilstunabon Catarina Johansson.

Strax efter klockan nio trodde hon att hon hade köpt sex stycken biljetter som var ämnade att tillhöra henne själv, sin dotter och fyra vänner. Kort senare, när betalningen var genomförd och biljetterna redan var skickade, upptäckte hon dock att hon bokat biljetter till deltävlingen i Malmö – 57 mil bort.

Artikelbild

| Eskilstunabon Catarina Johansson trodde att hon fått tag i biljetter till den historiska deltävlingen i Eskilstuna i februari. Men i stället hade hon köpt biljett till tävlingen i Malmö.

– Jag skulle ju köpa till Eskilstuna och satt med telefonen och bokade. Sedan vet jag att jag öppnade en ny sida för att jag skulle se arenaöversikten och vart vi skulle sitta. Men sedan vet jag inte vad som hände, när jag därefter gick in på den tidigare sidan igen så trodde jag att det var andra chansen i Eskilstuna, men tydligen var det deltävlingen i Malmö jag hade klickat i, säger hon.

Efter biljettmissen har Catarina Johansson i stället lagt ut biljetterna till försäljning på Blocket med förklaringen "pga felköp".

– Det roliga, eller ja ... Särskilt roligt är det ju inte ... är att jag skulle boka åt mina vänner. Det är svårt att kräva pengar från dem med tanke på att det är en konsert i Malmö. Alla har mest skrattat åt mitt misstag och min äldsta dotter har nog skrattat ihjäl sig sedan hon fick höra om min miss. Men i allra värsta fall får vi väl åka till Malmö ...