Foto: + Katrineholm
En artikel frÄn +Magasin
Naturbordet Àr snickrat av kÀrnvirke frÄn furor ur Katrineholms tÀta skogar. I sommar dukas det upp pÄ fyra utvalda platser med koppling till lokala matproducenter. Naturbordets egen kökschef Àr ingen mindre Àn Kristofer Winnerhed som har ett förflutet pÄ Julita WÀrdshus och driver idag Gröndal Mat & TrÀdgÄrd.
à rets första anhalt av fyra Àr vackra Sjöholms GÄrd. Intill sjön NÀsnaren hittar man den vackraste av gröna hagar dÀr gÄrdens egna kvigor betar under sommaren. HÀr finns möjlighet att uppleva smaker utöver det vanliga nÀr en specialkomponerad meny serveras med platsen som utgÄngspunkt.
â Att fĂ„ vara med och arrangera Naturbordet Ă€ven denna sommar Ă€r grymt roligt. I Ă„r binder vi ihop rĂ„varor och smaker med platserna vi vistas pĂ„ lite extra. Vi dukar upp bordet pĂ„ fyra olika platser i Ă„r med tvĂ„ datum pĂ„ varje plats. Jag garanterar en matupplevelse utöver det vanliga, sĂ€ger Kristofer.
Datum
12-13 juli â ETC Solpark
16-17 augusti â Warbro Kvarn
20-21 september â Ericsbergs Slott
För information och biljetter, klicka hÀr: Naturbordet (confetti.events)
LĂ€s fler artiklar i +Magasin