Cissie Brunosson, revyproducent. Foto:

"Senast i lördags fick vi bryta på grund av skratt"

Kultur

Cissie Brunosson är tillsammans med Cia Ronach producent för Katrineholmsrevyns "Revy 31" som har premiär i Tallåsaulan på trettondagsafton.

Hur är magkänslan i detta nu, Cissie Brunosson?

— Väldigt positiv! Vi håller på och bygger om i foajén och Cia och jag petar i allt – vi sa att vi lägger oss på soffan, vi kan lika gärna sova i aulan. Vi är där hela tiden ändå.

Hur går biljettförsäljningen?

— Vi gör allt vi kan, men det finns platser kvar. Folk säger att de ska gå när vi har blivit varma i kläderna, men vi försöker sprida premiärkänslan för det som händer då händer bara en gång.

Och vad händer på premiären?

— Dels blir det särskilt inbjudna gäster, som Erik Hassle, Suzanne Ernrup och Sanna Ekman, dels blir det nattklubb i foajén, med dj och hela konkarongen. Det blir överraskningar för publiken före föreställningen och i pausen, plus att vi är världstaggade.

Hur står sig "Revy 31" jämfört med tidigare revyer?

— Den står sig så jäkla bra. Revyn är den roligaste på många år. Senast i lördags när vi repade fick vi bryta på grund av skratt. Det är unikt, det brukar lägga sig när vi känner att vi har hört skämten. Men vi upplever att revyn är mycket roligare och mer underhållande. Vi har gjort mycket om orättvisor, med allvarliga undertoner, tidigare. Nu gör vi det på ett annat sätt, från den humoristiska sidan.

Vad ser du själv fram emot med årets revy?

— Vi har kommunicerat med vår publik hela hösten på sociala medier. Nu vill vi träffas på riktigt. Vi är sugna på alla reaktioner.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

KatrineholmKultur/Nöjerevy
Relaterat