Henrik Hjelt kommer till Vingåker för att roa den 25 mars, i sällskap av Björn Gustafsson. Foto:

Henrik Hjelt och Björn Gustafsson till Vingåker

Nöje

Mars blir en hektisk månad för Vinka comedy club i både Vingåker och Katrineholm. Nu väntar en stå upp-kväll i Vingåker med Björn Gustafsson och Henrik Hjelt.

Nu på lördag den 3 mars kommer komikern Kristoffer Appelquist till Joan´s i Vingåker. Suget efter att få skratta är stort i västra Sörmland; biljetterna dit tog slut på nolltid.

Samma sak gällde när Statts Sarah Lagerbäck och Vinka comedy clubs Henrik Källman nyligen presenterade det nya stå uppklubb-samarbetet med ingen mindre än Björn Gustafsson som första gäst på Statt den 12 mars. Och nu har Källman kunnat boka Björn Gustafsson ännu en gång, tillsammans med Henrik Hjelt, även han välkänd komiker och skådespelare samt flera gäster.

Björn Gustafsson 2008, när han fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen. Foto:

Den 25 mars är det stå upp-kväll i Slottsskolans aula i Vingåker med komikerduon. Det är största arrangemanget hittills för Vinka och rusningen efter biljetter har även i detta fall varit stor.

Björn Gustafsson är komikern som fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen för tio år sedan. På senare år har vi kunnat se honom på vita duken i flera roller. Henrik Hjelt har vi bland annat sett i TV4:s "Parlamentet" och han har nu gjort uppskattad comeback som stå upp-komiker.

Läs också

( 3 st )

Läs mer om dessa ämnen

Slottsskolan (Vingåker)VingåkerHumorKultur/Nöje
Relaterat