Malin Gramer möter känslor i Katrineholm i höst. Foto:

"Hemliga beundrare" i Katrineholm

Katrineholm

En ny säsong av "Hemliga beundrare" sänds i TV3 till hösten. Då kommer bland annat deltagare från Katrineholm att avslöja sina känslor.

Programmet följer personer som avslöjar sina känslor för någon som de beundrat i hemlighet. Deltagarna träffas på en dejt, och tittarna får där se om känslorna är besvarade eller inte.

Malin Gramer är programledare även för den nya säsongen.

"Det är så roligt och spännande med en ny säsong! Vänskap kommer sättas på spel och par som bara har haft en relation på sociala medier ska träffas för första gången. Det blir en säsong full av fyrverkeri, kraschade drömmar och massa kärlek såklart", säger hon i ett pressmeddelande.

Deltagarna i den nya säsongen kommer bland annat från Avesta, Björklinge, Göteborg, Falkenberg, Halmstad, Kalmar, Kävlinge, Laholm, Lidköping, Linköping, Nora, Munkedal, Sundsvall, Visby, Uddevalla, Trollhättan, Stockholm, Katrineholm, Orust och Eskilstuna.

Programmet är nominerat i kategorin "Årets livsstilsprogram" till årets Kristallen. "Hemliga beundrare" säsong två får premiär 21.00 den 3 september i TV3.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

KatrineholmKultur/NöjeTv
Relaterat