Ellen Bergström tävlar i fredagens Fångarna på Fortet. Foto:

Ellen tävlar på Fortet

TV

Ellen Bergström dyker upp i Fångarna på Fortet på fredag kväll, TV4:s stora fredagsunderhållning. 7 september tävlar ytterligare en Vingåkersbördig deltagare i ett lag på Fort Boyard.

Fångarna på Fortet har varit en fredagstvsuccé sedan starten 1990. I kvällens avsnitt tävlar Ellen Bergström, ursprungligen från Vingåker, tillsammans med skådespelarkollegan Pia Johansson och komikern och radioprogramledaren Emma Knyckare. De möter ett lag bestående av skådespelarna Johannes Brost, Jarmo Mäkinen och Tobias Persson.

Två dagar innan valet, 7 september, gör sedan Hollywoodfrun Gunilla Persson, med rötter i Högsjö, upp i programmet. Med i sitt lag har hon dottern Erika Persson och bloggaren Daniel Paris. De möter Hollywoodfrun Maria Montazami som även hon satt ihop ett lag där barnen deltar, Nicholas Montazami och Hanna Montazami.

Både Ellen Bergström och Gunilla Persson har flera gånger tidigare deltagit i programmet. När Gunilla Persson var med 2017 fick hon papper på att slippa tävla i moment som innebar möten med ormar.

– Jag har en fobi för ormar och är rädd att gå i skogen, berättade hon då för Göteborgs-Posten.

Läs också

( 8 st )

Läs mer om dessa ämnen

Ellen BergströmVingåkerKultur/NöjeTv
Relaterat