Premiärgäst i Katarina Hultlings talkshow blev den folkkära TV-profilen Anne Lundberg. Foto:

Både skratt och allvar under premiären av Hultlings hörna

Vingåker

Under torsdagskvällen var det dags för ett nytt koncept i folkparken. I Katarina Hultlings talkshow samsas alla känslor på en och samma gång.

Det blev fullsatt när premiärpubliken bänkade sig för att höra programledaren Katarina Hultling känna kvällens gäst Anne Lundberg på pulsen. I ett öppenhjärtigt samtal talade de två om allt från karriär till livet på landet. Lundberg är nyhetsjournalisten som av en slump hamnade på SVT och där har hon blivit kvar. Just nu är hon aktuell med "Antikrundan" och "Husdrömmar" och konstaterade kvickt att hon inte hade varit i Vingåker förut.

– Det är ju skandal. Det här vore ju en utmärkt lokal för att spela in Antikrundan. Skulle ni komma då? frågade hon och fick ett rungande ja till svar.

I 19 år har Lundberg arbetat med "Antikrundan" och beskriver det som en tre veckors klassresa när gänget ger sig ut på vägarna.

– Vi har väldigt roligt tillsammans och folk går man ur huse för att få sina föremål värderade. Jag är så sjukt imponerad av våra experters kunskap. De kan allt, från franska kokböcker från 1700-talet till rustningar.

Anne Lundbergs renoverade lärarbostad på landsbygden utanför Ystad fyller hon gärna med familj och vänner.

– Jag är en vallhund och älskar att umgås med andra. Ju fler man är desto roligare blir det. Det finns många som behöver vara i ensamhet, men jag laddar mina batterier tillsammans med andra, sade hon.

Fler spännande möten väntar i Hultlings hörna som är lika oemotståndlig och underhållande som att sitta på ett fik och tjuvlyssna på ett uppsluppet och förtroligt samtal mellan två väninnor vid bordet intill.

Läs också

( 2 st )

Läs mer om dessa ämnen

VingåkerKultur/Nöje
Relaterat