2017 års upplaga av Gasoline swap meet drog över 3 500 besökare. Foto:

Populär motorträff kommer tillbaka

KATRINEHOLM

Den omtyckta motorträffen Gasoline swap meet kommer nästa månad till Katrineholm och Duveholmshallen.

Evenemanget anordnas av motortidningen Gasoline magazine och var väldigt omtyckt när det anordnades senaste gången i Katrineholm 2017. Den 2 mars kommer de åter till Duveholmshallen.

– Vi hade ett uppehåll förra året men nu slår vi på stora trumman igen, säger Peter Larsson, chefredaktör för Gasoline magazine och ansvarig för motorträffen.

Precis som tidigare så kommer bilar visas upp, bildelar byta ägare och mycket annat äga rum i Duveholmshallen där evenemanget anordnas.

– På ett traditionellt swap meet byter man motordelar med varandra. Men vi har lagt till en bil- och mc-utställning i konceptet. Vi har med tidigare publicerade fordon så att folk ska kunna se hur de ser ut på riktigt.

Nytt är att motorträffen fått ett "mega" tillagt i namnet och numer heter Gasoline mega swap meet.

– Vi är en tidning i grunden men kör även lite evenemang runt omkring i landet. Det här är vårt varumärke som man ska känna igen och megacirkus som rullar runt.

När evenemanget anordnades senaste gången i Katrineholm dök över 3 500 besökare upp, ungefär lika många som föregående år. Det är en siffra som Peter Larsson tror kommer slås med råge i år.

– I år har vi kört ännu aggressivare marknadsföring och siktar på 5000. Man ser att det finns ett stort intresse på föranmälningarna.

Läs också

( 7 st )

Läs mer om dessa ämnen

DuveholmshallenKatrineholmBilarmotor och trafik motorcykel
Relaterat