Morgan Andersson har koll på Jonas Schnider och Farsad Khojasteh får till den nya inredningen. Under förra veckan ställed macken om till ny design när 7 eleven försvann. Foto:

Innebandytränaren satsar på fika i central bensinstation

Katrineholm

KIB:s förre tränare Morgan Andersson gillar att ha många bullar i luften, förlåt bollar ska det vara, men nu blir det bullar. Under förra veckan kläddes 7elevenbutiken vid Shellmacken om i ny kostym.

Fram till nu har det varit en 7 elevenbutik på franchisebas, nu tar Shells ägare St1 över hela verksamheten men den kommer att drivas av Morgan Andersson som egenföretagare.

Ägaren har konstaterat att det finns anledning att ta över hela verksamheten vid bensinstationerna.

– Tanken med det hela är att vi ska gå in för att serva föraren på väg, bilarna av i dag behöver inte lika mycket service som förr. Förarna behöver däremot en stunds avkoppling. Huvudfokus kommer att bli fika, säger Morgan Andersson.

Först blir det kosmetisk omgörning och lite nyare sortiment, men långsiktigt är tanken att mycket av det som serveras i butiken också ska beredas i den. Andersson menar även att personalen måste få en bra arbetssituation. Transport tillåter ensamarbete och det har inneburit att det varit svårt för de anställda att få pauser, det är något han vill ändra på.

Morgan Andersson kommer närmast från Bygg och Interiör Flen men har en bred erfarenhet från uppbyggnad av verksamheter av olika slag.

Läs också

( 3 st )

Läs mer om dessa ämnen

KatrineholmBiltrafikMat
Relaterat