Kerstin och Thomas Björklund driver Warbro kvarn och Linds gård. Nu satsar paret vidare för att kunna producera ekologiskt maltkorn och för ändamålet byggs en ny produktionshall. Det är en 480 kvadratmeter stor hall som byggs för den nya produktionen. Foto:

"Jag har fått lära mig om en helt ny värld"

Sköldinge
annons

Warbro kvarn startade sin verksamhet 2003 och har genom åren tilldelats flera fina priser för sitt mjöl. Nu kan det vara dags igen. Företaget är nominerat till ett nordiskt matpris som heter Embla.

Ja, jag vill läsa mer!

Artikeln är en del av vårt Premium-innehåll, exklusivt för våra kunder

Redan kund? Grattis, du vet mer än många andra och har tillgång till alla texter. Jag är redan kund
PROVLÄS
en månad
FÖR ENDAST
1:-
DÄREFTER 99:-/MÅNMÅNAD

Bli kund du också

Första månaden 1 krona därefter tillsvidare 99 kr i månaden. Ingen bindningstid. Surfpaketet innehåller obegränsad läsning på www.kkuriren.se samt tillgång till PLUS-förmåner.

För fler prenumerationserbjudanden – klicka här

Ja tack, jag vill beställa Surfpaketet
Relaterat
annons

Mest delat denna vecka