Carmen Wikström fyller röret med ostmassa, ett blött och pyssligt arbete. Det ska bli en kittost av fransk typ när den är klar. Foto:

Hon har ett getebra öga för att göra ost

Vadsbro

Småskaligt företagande är en förutsättning för att kunna leva på landsbygden. På Troxtabo gård i Vadsbro tillverkar Carmen Wikström getost i sitt lilla gårdsmejeri sedan sex år tillbaka.

Ja, jag vill läsa mer!

Artikeln är en del av vårt Premium-innehåll, exklusivt för våra kunder

Redan kund? Då har du tillgång till alla texter, logga in för a läsa! Jag är redan kund

Läs allt för 99:-/mån

Löpande prenumeration med månadsbetalning.
Enkelt att säga upp online.

Allt det här ingår i Surfpaketet:

• Alla artiklar på sajt och i nyhetsapp
Sveriges lokalnyheter, 40 sajter och appar
• PLUS-förmåner

Vill du ha tillgång till e-tidning och papperstidning?
Se fler erbjudanden här

1
Steg 1 av 2
2
Steg 2 av 2
Ja, jag godkänner prenumerationsvillkoren