Stefan Strömgren vd Partiumföretagen. Foto:

Företag byter namn

Katrineholm

Alla medarbetare och verksamheter hos Verktyg & Mekanik samlas under ett gemensamt namn, Partium.

Efter några tuffa år och omstruktureringar inom företagen som bedrivits inom Verktyg & Mekanik är det nu full fart framåt igen.

— Ja, vi har gått på minor och fått lite stryk men sedan en tid har vi samlat våra företag under ett nytt namn som mer ska visa vad vi gör. De gamla namnen var inte tydliga nog och till och med missvisande. Nu samlas vi under det samlande namnet Partium, berättar en av företagets ägare, Stefan Strömgren.

Det är Verktyg & Mekanik som byter till Partium Industri och Fastighet AB, Williamssons metallfabrik byter till Partium Metallbearbetning AB samt Industributiken Verktyg & Mekanik som byter till Partium Proffsbutik AB.

Stefan Strömgren är vd i bolagen och menar att detta förenklar i kommunikationen med kunderna.

— Vi gör ju så mycket mer än vad de gamla namnen sade så det var nödvändigt. Men det har gått fort så vi har inte hunnit sjösätta någon ny hemsida ännu men den kommer. Verksamhetsmässigt kommer kunderna inte märka annat än namnbytet, säger han.

Företaget har växt organiskt under flera år och har i dag en bredd i sin verksamhet som få företag i KFV har, enligt vd:n.

Läs också

( 5 st )

Läs mer om dessa ämnen

KatrineholmNäringsliv
Relaterat