• Årets företagare, Ulf Ericsson, Katrineholms hyrmaskiner, Manuel Walter, Malmköpings mekaniska werkstad och Anders Bergelin, Elmontage i Vingåker. Foto:
  • Årets företagare intervjuades på scenen av Günter Mårder, vd för Företagarna. Foto:
1/

Årets företagare hyllades under Näringslivsdagen

Katrineholm/Vingåker

Näringslivsdagen på Safiren lockade 130 deltagare och de bjöds på ett späckat program med inriktning på hållbarhet, kreativitet och företagande.

Årets företagare, Ulf Ericsson, Katrineholms hyrmaskiner, Manuel Walter, Malmköpings mekaniska werkstad och Anders Bergelin, Elmontage i Vingåker hyllades med stående ovationer. Priset Årets företagare delas ut på 242 platser i Sverige varje år och i 21 länsfinaler utses finalisterna som får åka till Blå hallen i Stockholm där en ensam vinnare koras.

— Det är Sveriges största pris för företagare, säger Günter Mårder, en av föreläsarna och vd för Företagarna.

Theo Härén var moderator för dagen och föreläsningarna inleddes av Hanna Jörnhammar, 22 år, som driver ett företag som säljer ekologiska linneprodukter. Gustav Stenbeck är hållbarhetsexpert och bjöd på insikter om hur hållbarhet och marknadsekonomi samverkar.

— Jag är jättenöjd. Det har varit en inspirerande dag med bra föreläsare och varierande teman. Det är en positiv publik, säger Louise Magnusson, vd för KFV marknadsföring.

Läs också

( 3 st )

Läs mer om dessa ämnen

KatrineholmVingåkerNäringsliv
Relaterat